Search This Blog

Dec 18, 2015

Bulan akhir tahun 2015

Assalamualaikum ....

Alhamdulillah.. pada 14 Dec 2015 yang lepas, genap usia aku 27 tahun.. wlaupun hujung2 baru ckup umor 27 hehe.. Rasa dah makin tua plak.. tinggal lagi 3 tahun je to the three series ahakss...
Harini baru ada mood nak talk about my birthday...

Rancang..
Kita hanya rancang, tapi Allah yang Maha Menentukan. Well, this year my birthday fell on Monday. Jadi, things werent like what ive planned.. Tapi takpe lah kan, nak ambik cuti, cuti dah tak banyak.. hehehe..

Sweet surprise . .
As usual on weekend i'll be home kat melaka.. He's acting normal and been busy with his job and so on. Hari sabtu malam, husband just cakap nak keluar gunting rambut je.. aku pecaya la sebab dia keluar pakai baju tido je..hehe selekeh la kiranya... Lama jugak lah tunggu ingat lepas gunting rambut dia lepak dengan kawan.. Tunggu punya tunggu, TIBA-TIBA *sound effect lagu beethoven* hahaha dia muncul dengan sebijik kek.. hahaha *aku mcm dah boleh jangka tapi tak beharap sgt tapi still sweet for me*

Lama dia keluar rupanya pegi cari kek..alahaii syg.. dia beli fruit kek..sebab dia cakap healthy sikit..hahaha jahat betul..ingatkan belila cheese kek ke kan.. hehehe takpelah, asalkan kek aku makan je..lalalalalala...

So, aku dengan muka serabai biasa lah mesti nak jugak gamba kenang-kenangan..kalau tak..tak sahh hahaha... maka jadilah gamba di bawah. ini....

terharu..muka nak nangis tapi cover.. sayu teringatkan pejalanan hidup yang terpksa berjauhan...seksa !!! Love you so much Mr Mohd Fuzi Hassan
*nak cepat sampai pakai tudung terbalik hahaha


Terlalu cinta...
Terima kasih abg sebab selalu jaga by, sebab selalu buat by happy sampai pipi dah kembang semangkuk dah ni... Love you till Jannah, InshaaAllah...
Nanti by nak claim adiah lain plak yerr..hehehe


p/s: by tau abg slalu stalk blog by ni .. muehehehehe

2 comments:

  1. Happy Belated Mimi. Semoga hubungan suami isteri yang terjalin akan kekal til jannaH. Sweet En.Fuzi. In sha Allah ada hikmah disebalik perpisahan jarak jauh ala PJJ dgn hubby tu. Nanti ada la habuannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. thanks Ty..
      mudah2an ada hikmah dan diberikan kekuatan utk thru all those things..err perpisahan ker perhubungan jarak jauh?hahahaha

      Delete

surat-surat untuk ku... hihi