Search This Blog

Sep 2, 2013

get away timeeeee !

seriously cant wait for september !!!

been planning for a short vacation after the Malaysia Day tis coming 16th Sept...

hubby ajak pegi genting tapi selepas kemalangan bas haritu ... nauzubillah memang i rejected sekeras2 nye lah.. walaupun before this memang teringin nak pegi but there's more other places can go... nak sejuk?pegi la cameron kan..at least boleh hirup udara segar bukit bukau kat sana..plus eat up some fresh strawberries, fresh flowers.. Mmm i love that... !
then nak main games? lerrr lego land ada, gambang waterpark pon hadoo..nk dekat sikit ala sunway tu pn ada... tp i tak minat stuffs mcm tu coz nanti pergerakan i limited sbb i dont like to be in crowd place..

but.. i havent decide it yet... yelah..cuti pn 3 hari je.. taknak pegi jauh2 kang penat pulak.. ..melaka pun i belum habis pusing lagi.. belum habis explore lagi.. banyak lagi tempat i belum pegi..
sebab dekat..then boleh drive sendiri... haaa best tu... tak sabar nyeeeee ! hahaaa....

[draft saved 30/08/13]
[re-write 02/09/13]

takde idea nk tulis ape so save draft dulu..harini baru berkesempatan nak naip... well.. dah decided, we both just pusing2 melaka je nanti..coz permintaan i yang nak stay melaka je sbb kalo keluar state penat dah jalan jauh2...huhu so we planned to spend time kat hotel or resort je.. just nak chill out makan angin kat luar.hehe...

ni nak share dengan korang.. slalunya kalau if i wanna go somewhere, yang memerlukan tempat penginapan, selalunya aku akan search dekat Agoda.com.my untuk booking hotel2 or tempat2 yang menarik.. banyak gile hotel yang u ols boleh pilih.. if registered member Agoda, dapat collect point each time kita booking hotel melalu Agoda.com.my tu... for me dengan agoda lebih senang utk nak travel dalam atau luar negeri coz its nation wide..advance booking, low rate, and senang nak buat payment..

agoda punya homepage.
so skrg dah decided, just tunggu masa jelah.. yayyyy~~ short vacation 3days and 3nights ...

p/s: happy 3 monthsary my dear husband... love ya !! ckup 100 hari kite g vaca lagi ye! ahaha u promised me.. lol ;p

2 comments:

  1. waaaaa honeymooon , curlas! untung la org dh kawen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha pre-honeymoon je lah dulu... 3 hari kejap sgt xleh honeymoon btl2 lagi haha

      Delete

surat-surat untuk ku... hihi