Search This Blog

Aug 21, 2013

Cinta Abadi - RoseHitam

Salam peeps!! 

Harini terasa blog ku ini memanggil2 untuk menulis sedikit perihal. Actually there's no big deal pun just wanna share 1 song yang skrg ni rasanya hangat di corong2 radio... at first i thought tis song sang by arwah Achik Spin coz vocal dia mcm lebih kurang sama... tapi sebenarnya lagu ni dinyanyikan oleh kumpulan Black Rose if im not mistaken this band from d 80's  kot.. or maybe late 80's early 90's ... A come back for this song in tis year.. best jugak dengar.. lagu dia..mengasyik kan... i'll let u ols layan dulu lagu dia and here's the lyric for ya !!







Kehadiran cintaMu
Menyinari hidupku
Kehangat cintaMu
Mengubati sepiku

Kelembutan hatiMu
Mengubati lukaku
Kedamaian hatiMu
Menyinari hidupku

Belaian manjamu
Penawar resahku
Keluhuran hatimu
Hanya kau kekasihku

Keagungan cintaMu
Bersama impianku
Untuk hidup bersama
Sehingga keakhirnya

Makin membara
Api cintaku
Kau lah yang satu
Kau lah cintaku

Tak mungkin lagi
Berubah hati
Cinta yang suci
Cinta abadi

*p/s - if u guys notice ive made some changes at the lyric coz some of ayat 'mu' saya dah tukarkan kepada 'Mu' coz for me, tiada cinta abadi setanding cinta pada Dia dan Rasul.. so takut nanti terlalu mengagung2kan manusia kang terpesong lak kan... but hey, it up to u guys to make ur own judgement ya... 



No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi