Search This Blog

May 21, 2013

tolong jangan tiru aksi ini !!!

Pastikan apebila anda di office... jangan lakukan aksi ini sekiranya anda tidak yakin !!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


oppssss ada org la kat blakang hahaha

hehehe tetiba merah padam muka... haaa ni la makan dia kalo dah syok sndiri kat opis..wakakaka naseb bek yang lalu kat blakang tu boss aku yang sporting haha.. kan dah kena bahan free2 arini..adehhhh.... 

disebabkan akibat tekiri dan tekanan yang dihadapi, maka untk menghilangkan tekanan tekiri serta kebosanan..maka berinstagram lah kita.... hahaha.....sabauuuu je lahhhh 


p/s: ~~ ini semua poyosssssss !!!!! HAHAHA

8 comments:

  1. ini semua poyoosss hehehe

    done follow u here - Noob

    ReplyDelete
  2. Masalah2 , cam-whore while working among girls xleh lari la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay dah boleh reply ~ thanks for d info sifu

      Delete
    2. Sorry la sifu ang ni blank bila keja banyak dengan pressure sekeliling yang tau mengarah.

      Delete
    3. kita arah la depa balik... xpe blank2 pn sompek lg cari link tuk i...so sweet..

      Delete
  3. Yan Ty hangpa jgn ckp x penah ekk hahah..alaa bkn slalu time xda org ja..ahakss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tak kot , selalu org yang paksa hahahaha , xcantik so tak de la nak bergambar , buwok je rupe ambe

      Delete
    2. statement poyo..haha beauty is in the eye of beholder okey

      Delete

surat-surat untuk ku... hihi