Search This Blog

Apr 9, 2013

PILIHAN RAYA UMUM

Holaa...

aku masih ingat lagi... time malaysian general election yang ke 12 pada tahun 2008... 
at that time me and my fiancee baru berkawan..baru mula berkawan.. 
time tu... my love tu mesti busy je.. 
he always got home late.. and seems kinda stress jer... 


and now.. utk PRU 13 ni once again he's back on the kebizian tu... 
dah mula dapat rasakan dia beransur sibuk dan kadang2 mood dia tak ok..mungkin sebb sibuk..
how do i know dia busy?? i just know it.. i mean.. terperasan dengan perubahan dia..byk distract kalau time cakp..dlam kepala dia asyk pikir sal keje je maybe..haizz syg..

well i hope he'll handle it well..

our time is just near ... less than 2 months to go... im so nervous and a bit afraid...bukan pe, takut persiapan tak sempat nak settle.huhu

just hope eveything will be okay... #_#



**im so sleepy

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi