Search This Blog

Apr 9, 2013

keletah si dia...

Holaa me amor ~
Hari yang mengantuk dah agak bad day jugak for me..
Dari pagi ada je yang tak kena...
Terasa macam diri ini diperkotak katik kan dengan sesuka hati..

Tapi aku malas nk hard up sgt pasal keje tu.. lantak lah biar waktu yang menentukan yang penting skrg ni aku pikir nak cuti kawen je nanti..nak fokus kan kat my future family ni je.. . hmm hopefully semuanya akan okay.huhu..

bercakap tentang kerenah ni aku teringat kat my love jaanu tu.. haizz byk nau kerenah nakal dia.. suke sgt kenakan aku haha tapi aku happy la dengan kerenah dia tu sbb kadang2 mula2 je geram..pastu lama2 dah boleh membuat kan aku senyum ketawa plak... hihihi..sometimes dia kenakan aku sampai aku termenangis pastu dia sendiri cuak..ekekke taw pn cuak kalo aku termenangis..hehe slalu nye dia memain je pun aku je yang lebih sensitip dan over acting haha...

last 3 weeks he came to putrajaya just to met me and we went to UKM visit my sister Nina.. aku dah janji nak masak untuk dia kalau dia dtg minggu tu tapi kesian dia time dia datang tu bahan2 masak sume dah habes huhu.. so terpaksa lah masakan nasi goreng je kat dia..pastu ada la ayam goreng berempah sikit..dan sosej... then we both berpiknik kat bawah pokok kat presint 2 hehe...

si dia tgh menjamu selera smbil berposin dgn nasi goreng dan milo ais shake.hehehe

Just after we had our brkfast terus gerak ke UKM jmpa nina... best sgt jejalan hilang kan tension mmg happy gile dapat keluar dari putrajaya ni even for a while.. maklum lah kat sini kami xde kenderaan... bus je lah yang setia mgambil dan pick up kami kat sini..so bila dpt hang out luar dari putrajaya mmg best sgt... happy jerrrr hehehe...
ni la cik Nina tu merangkap budak sengal..haha
Keluar jmpa nina tu balik hari je pun... pas tu we're heading back to putrajaya..huhu mmg malas je nk masuk putrajaya balik..huhu.. before we reach home singgah kat masjid putrajaya tu dulu.. lepas selesai asar lepak2 kat dataran bulatan tu..nama ape tah aku tak concern pn nama dataran tu.iskk... we both lepak2 lah tgk pemandangan, sembang2..borak2.. tgk gelagat2 manusia yang dtg kat situ..bermacam2 perangai..ada yang asyik dok bergambar..ada lak yang asyk dok bgambar kat tempat yang sama je.hahaa pakcik jepun kot..2 org..hehe...

finally here i am in istanbulasangattapihereiamkatputrajayajer hahahaha

dia jalan 50kaki dulu depan aku... grrrrr

lepas tu aku potong dia jalan hehe peace yawww

"abg blh la kalau nak mandi kat dlm kolam ni..lalalala"

dia buat muka innocent dia plakkkk..haha poyo gile muka.. aku plak bolat gile pp aku..damnn haha

ni dia buat muka sin chan...haha kalakau gile tgk..tp comelll hehe meltinggg

pada asalnye ak xnak upload pic ni sbb muka aku bolat gile kot..tp xpelah..yang fokus kat muka si dia tu muka nak serius je...haha poyo je ini semua... tgh mengelamun tgk budak main buih sabun yang besau tu...lalalala

Org nak pegi jalan2 dia sebok nak main game kat nexus...mencik taw puas ajak gi pusing2 tak dia.iskkk kaki games sungguh..ala main dragon warcraft je pun..hehehe

finally he gets up tu pn hanya selepas nexus ak tu dah habes battery..dah mati..so dia da takleh main game lagi dah.hahaha so ape lagi, ronda2 lah..hehe siap tlg pgg kan beg ak lagihaha so sweeetttt

dia tlg pegg kan beg aku...untuk keselamatan katanya...auu protective..i loikee hehe sayang abg lebih ah,..

haha tah ape la dia dok intai bawah tu..hehe comel je tgk  hehehe

jauh memandang ke dalam tasek..entah ape la yang difikirkan nya itu...ekeek


pic ni pn sebenarnya aku tak nak upload sbb muka bolat gile kot.haha tp pic cik abe blakang tu la ..ralik sgt main game...iskkk slumber dia je kadang2 geram jgk..iskkk

aku nak amik tab dari tgn dia..dia wat larik.haha tgkkk nampak sgt kan aku diabaikan seketika..uwaaaaa sayang mmg nak kena hempok byk2... muka nak seriusssss jeeeee

last2 aku sendirian , dok termenung..memikirkan ttg kehidupan yang masih jauh jika dipanjangkan umur insyaAllah... akan aku cuba untuk menjadi seorg isteri yang solehah untk suamiku, dan anakyang solehah utk keluarga ku...Amin.

to be continue. . . . .

p/s: thanks to my jaanu sebab susah payah nak hantar aku pegi INTAN (WS) kat kluang..jauh tu..huhu appreciate it so very much... i dont know what wud i do if i dont have you...love u much.

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi