Search This Blog

Dec 2, 2012

Sentuhan Listrik mu...

Last Thursday nite... lewat malam..tunggu incik sayang saya balik dari keje.. he had to stay back coz ada audit 5s so mmg he came back late..around 2am cmtu ler... while waiting for him.. dok dgr lagu ler kejap.. time tu bukak hot.fm ... lagu2 dia lewat malam tu agak menarik sbb dorg putarkan lagu cam old skool gitu.. 
then, this song is on d radio.. i dont know the title..layan first chorus tu tibe2 rasa rindu amat dkt my mr jaanu (for those yg ada nk ckp "dari dok dgr lagu baek bace quran,or berdoa pada Nya" /well if ada, thanks so much krna berniat nk ckp cmtu, tp rasanya bab gitu x perlu mention dlm ni sbb its a private thing..kang kalo tulis kat sini org ckp riak, takaabur nk tnjuk baek bace quran pn heboh 1 blog erkkk)

sampai lah habis lagu tu aku dgr.. best..music dia rilex jer... well, lagu ni is just for fun.. takde kena mengena dgn yang hidup atau yang telah meninggal dunia..sekadar hiburan yang boleh kita kongsikan bersama... 

here's the lyric~

Sentuhan Listrikmu 

Bisakah aku bertanya padamu
Dari mana datang sayang ini
Dari redup matamu
Atau bisikan mesra

Adakah kerna sentuhan listrikmu
Membuat ku terus berjanji
Hati ini hanya untukmu saja

Sentuhanmu bukan datang dari
Dunia materi
Terasa ini pernah mengusikku
Bagai de javu

Ku rindu sentuhanmu
Ku damba sentuhanmu
Tiada lain yang ku inginkan
Hanyalah
Hanya sentuhanmu

dan ini video nya :)



ENJOY !!! :)

P/s: Welcome december... waiting for 2013

hari takde mood sedunia.

Hari ni..

takde mood..
geram..nk marah..benci...
annoying dgn budak practical..
down..dawn..yawn..

takde mood nk senyum..
takde mood nak sembang2
takde mood nak gelak2..
takde mood nak bercakap..
takde mood nak layan kerenah dealers..
takde mood nak makan..
takde mood nak buat semua benda...

istighfar byk2..ambik wuduk...smoga perasaan ni sekejap je hadir dalam hati dan minda aku..

**kalau tak suka nak senangkan org, jangan suke susahkan org..