Search This Blog

Aug 12, 2012

dalam hati ada taman munga

assalam..lama nau tak update blog..
harini hari cuti bagi setgh negeri..tapi aku keje today.. sunyi je sbb hari ahad mmg tak bz hq off day ...
dalam pada aku tak bz tu, kepala otak ni asyk teringat kat incik tunang... 
hati pn berdebar sebab takut cuti tak lulus.. last week cuti panjang aku 3 hari aku apply tak lulus.. mmg rasa tension sgt cam nk nanges pn ada gak..tp arini lepas discuss dgn 2 org bosses, alhamdulillah dorg approved cuti raya aku..alhamdulillah syukur... 

lega bab cuti, hati aku riang (peh ayat) terus text my fiancee.. well, harini cuti kan..of coz la dia cuti..tp pagi2 lagi kena pegi RTM ada keje yg nk disetel kan... then after that i let him rest je lah tak nak kacau dia kat rumah... sian dia asyk keje je ... TAPI dia tak reply ponnn...uwaaaaa sedeyyy..sobs3


deep inside, i think ..aku upset..upset sgt...rasa mcm nk mengalirkan air mata.. lately, aku mudah sgt terasa hati..kecik hati...bukan sentap..cuma berkecil hati... and bila rasa mcm tu, mula la air mata laju je kuar... tak dapat nk kawal..hati pun mula la rasa down.. mula tuk fikir yang bukan2.. kenapa??? rasa mcm disisihkan..rasa mcm takde yang concern..tahan diri untuk tidak texting my fiancee sbb rasa takut nanti menganggu dia or kacau dia... tp ONCE dapat text dari dia..sume feeling2 yg down tadi sume dah hilang..haizzzz...kira dah ok balik..huhuhu 
*tgh2 dok taip ni, tibe2 incik tunang texted me!haa kan dah kate..yg upset td dah xde dah..grrrr, tp still lagi i reply dngn cara merajuk..camne raya merajuk?jwb spatah2 je..grrr*

cuma tu la.. adakah ianya perasaanku or hanya hormon yang menjadikan diri ni sensitif sgt..?? why why why??

ermm ok..kebetulan tringat kat 1 video yang maria elena buat tentang perempuan yang PMS..then terfikir balik...mmg betul la sbb PMS kot hahaha haizzzz *tp kadang2 time tak PMS pn aku sensitif gak..huhu*
here's the video grabbed from utube:

so, actly takde la smpai tahap cmtu cuma bila time PMS ni, most of women akan rasa sensetif yang lebih even yang melampau2 pn ada taw!so guys kena tahu la menda2 camni..kena take note ok! :P


ape2 pn, bukan sengaja nak rasa camni..nk sentap x tentu pasal, nk kecik hati x de reason, nk terasa terasi sume tu..kadang2 benda tu diluar jangkaan..muka je nmpk gnas, tp dlm hati ada taman bunga orkid,ros lagi ok~hahahaha.. bila ada perasaan camtu, sume bnda yg buat x jadi..tak suke dan tak best kalo ada perasaan cmtu...bukan nye ngada2 or gedik or gatei...tapi, its kinda the other side of me yang berhati lembut ibarat hati tisu gitu ..muehehehe.... so guys and girls, jagalah hati pasangan masing2...jgn smpai benda kecik cmni blh jadi gado2 *gado2 ialah sejenis makanan ye, tp bukn tu mksd sy..i meant is fighting2 lorr*

last but not least, to my mr fiancee,if u read this.. im sorry and i forgive you!hahahaha jgn buat by cmni ek..nti kang kena kamehameha ngn by oke?hahaha.. i love u but sometime i geram dgn u.haha muahh <3 div="div">