Search This Blog

Apr 29, 2012

disini tanpa kamu..tiga pintu turun..

harini layan lagu ni je.. lagu ni agak sedih.. tajuk dia here with out you ..
mengisahkan seorg lelaki yang merindui kekasihnya yang x kunjung tiba.. kekasih dia duk jauh dari dia.. mgkin dia ngn kekasih dia gado pastu kekasih dia pergi tinggalkan dia..smpai la dia meroyan tulis lagu ni tuk kekasih dia..
dia pegi mana2 pn dia asyk teringatkan kekasih dia tu je and dia kalo blh nk ulang balik kemasa lalu time dia ngn kekasih dia tgh bahagia dulu..


im here with out you baby.. but u're still on my lonely mind..
i think about you baby.. and i dreamt about you all the time..

dia tido pn smpai mimpi2 kan kekasih dia sbb rindu yang amat.. dia taknak lupakan kekasih dia wlau sesukar mana pn hidup dia... dia jatuh demi pertahankan cinta dia pada kekasih dia tu...hurmm.

lagu ni best.. tapi aku smpai skrg xtaw nape nama band ni 3 Doors Down?erkkk msti ada sebab musabab nape dia letak nama tu as band dia kan?kalo dimelayukan nama band dia tu jadi, 3 Pintu Turun..hahaha tp quite unic kan...tp lagu ni best jgk layan... layan sunyi, layan suram ..errr penyanyi dia ensem jgk..hehe..ape2 jelah..

kat bwh ni lyric and video lagu dia.. :)


Here without you  - Disini tanpa kamu

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me, yeah oh yeah oh

** lagu ni takde ditujukan buat sapa2....tp cam biasa, pesanan khas penaja .. by syg abg..im sorry..

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi