Search This Blog

Apr 25, 2012

berperang dgn perasaan

ni bukan cite battleship, ataupn the avenger or perang2... ni cita tentang hati dan perasaan..
kadang2 aku rasa mcm nora elena.. berperang dgn perasaan dia sndiri.. byk yang dia pendam kan dlm hati.. walaupun seth tan tu hensem mcm incik tunang aku erkkk tp ada jgk masalahnye..
im feeling unsecure.. tah nape aku tak tahu.. mcm2 perasaan dah berkarnival dlm hati aku ni.. ape ingt funfair ke nk karnival bagai.iskkk.. aku tak nak berfikiran negative sebb negative tu tak elok.. kita kena berfikir terbuka dan positive sokmo ok..**mcm la aku slalu fikir positive ufhh**

im okay eventho im not really okay but i think im okay and will be okay even things arent okay .erkkk deheck???erghhh abaikan... aku kena faham situasi, kena memahami sume nye walaupn aku tak paham dan kadang2 aku rasa mcm aku sedang menyelesaikan masalah add maths cam algebra,index number dan mencari X erkk

erkk kalaulah ia semudah ini dlm mencari jawapan X tu...huh tp gile la klo jwb cmni dlm exam kompem2 fail
pagi2 lagi dah buang masa kat blog ni. .keje baru setel sikit jek.. ada lagi 8 jam sebelum hbs waktu bekeje..sakit otak stresss yang amat !!!!!! sayang jgn pernah berubah !! huhu

so mimi udah2 ler tu ngulau.. buek la keje cepat2...

p/s: rindu nk ckp ngn abg tp ure bz :(

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi