Search This Blog

Mar 12, 2012

22nd Jan 2012 + me + him

Assalamualaikum,..

it has been quite a long time i didnt update new entry... tapi hari, i just want to abadikan kenangan indah di hari bertarikh 22 Jan 2012 bersamaan 28 Safar 1433H...

Fasa pertama telah pn bermula.. InsyaAllah fasa ke 2 akan tiba soon.. doa2kan kami.. insyaAllah....

~just wanna share some of our engagement pictures, picture that i liked the most is when he smile.. love to see his smile... he smiled just like Goku (yg cite dragonball tu) and dia sgt taaksub dgn cite tu haha... well syg, u drag me in too... love you so much my sayang... so much!


mak pada incik tunang sedang ingin menyarungkan cincin ke jari manis tu..time tu, agak nebes..tp control ayu beb hehehe

mak incik tunang mnyarungkan cincin.. mule2 masa g beli cincin tu, mmg it fits well..skali aritu, boleh plak xmuat haha mgkin sbb darah nebes mgalir dgn pntas mnyebab kan jari jemariku mjadi gemok?wakaka (tipu semata2,sbb i mmg gempk pn) hurmm tp kaki tu spoilll lahh..sape pnya kaki lew..hishh..

haha gambar ni paling i nk tegelak skali bila tgk ok ... sbb i dah duk senget menanti tumbang (tak tumbang ok,propa je) nape laaa aku duk camtu..xkan nk cover xnak masuk dlm gamba pnya pasal aku duk senget camtu hahaha..senget la aku neh..gmba incik tunang ngn my abah sedang sarungkan cincin pada jari manis kanan incik tunang.... sweet moment... (abah ak dah tua dah nak dapat menantu..erkk maap abah..haha)

alhamdulillah selesai bab sarung cincin... skrg ni, kitorg sume sedang kusyukk mendengar umi berbbiara..cewahh..bab berpantun dah lepas taw..tp xde gmbau..sobs3... sambil lady boss dok berbicara..incik tunang dengan kusyuknye mendengar dgn teliti syarat2 dan terma yg ditetapkan..hahaha (gile ah cam nk tubuhkan syarikat je..xde lah..ayat hyperbola je tu..hihihi love u ah umi)

maap yer pic ni agak blur sbb pic ni diambil dgn mgunakan videocamera aku nye..pixel dia x besau so gambau dia pn blur2 la... aku suke tgk gambau ni sbb kat dlm gambau ni aku nampak kurus siot hahaha (sebb aku dok mengiring dan dicover oleh abah..huahuahua ) dari kiri mak incik tunang merangkap bakal mother in law saya... my beloved incik tunang, my beloved umi dan my macho daddy... (yg kuar kpla suku tu adik saya..nama dia nazim..dia mmg 3suku..haha gurau jek.. )

jgn gelak kalo tgk gambau ni ok..ermm tp ak pn mmg nk tegelak tgk gambau ni..haha ak malas nk crop2..bia je la camtu... gambau ni selepas dah setel makan2 bagai, sesi kenal2... sesi bergambau lak.. incik tunang sedang betl kan belt dia sbb sblm tu dia dah bantai makan nasik 3 pngan (spngan je hyperbola gile aku ni huhuhu) untuk incik tunang... by sgt la sygkan abg taw..hoihihi abg nampak seksi laa..hahaha jgn marah... ;p

i love cake!!! ini kek pertunangan kitorg.... kek mochacoklat cheese cake.. hehehehe salah 1 hantaran yg aku bagi pada incik tunang tersayang... dia kate sgt sedap..alhamdulillah... pandai aku pilih... heheh (incik tunang ni sume benda pn dia ckp sedap..senang la saya nak jage dia dah kawen nanti hihihi gurau je sayang ;p)




~ dengan ini, dgn sah nye sy dah pn menjadi tunangan org..iaitu tunangan pada incik mohd fuzi hassan... dan sy berjanji untuk setia-bersama beliau sampai ke fasa ke dua kami, dan hingga ke fasa2 berikutnye.... (dah mcam project perumahan lak ada fasa2 haha) amin.... insyaAllah... doakan kami..

p/s: nur sayang abg, MFH.... 

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi