Search This Blog

Oct 12, 2011

Wordless Wednesday - Love Story

Nothing much that i wanna write... 
when i miss him..i always look at our photos.. 
 Love Story - 30th Sept ~ 3rd Oct 2011
Waktu ni kul 9.30 pagi..having breakfast kat tepi pantai puteri..makan mcd hehehe....

Malam tu kitorg pegi makan mcd lagi..and pegi tgk wayang..cite Fright Night, Collin Farrel blakon..besh cite dia..seram gitu..huhuhu

Sambil2 makan snap pic cikit hehe biasa lah...i kan memang suke bab2 bergambo ni.... gambor my syg tu kat atas tu..tgh minum pn den snap jgk...candid !hehe

Hari sabtu.. kitorg pegi lunch kat Mahkota Parade... lepas tu pegi tgk wayang cite Libas..boleh tahan la cite dia...suka tgk Johan jeee pon hehehe......
Time ni aku baru sampai kat kampung my love, kat mersing.... ni dok rilex2 kan badan dlu..hehehe hari tu hari Ahad..

Malam tu kitorg having dinner sesma...lepas tlg2 mak dia kat dapur..kitorg kuar jalan2 kejap.... heheh lepas tu jmpa kak fida yang kebetulan ada kat sana time tu..then kitorg lepak2 kejap...windu nk jmpa kak fida lagi..kecik molek org nye..cantik.. hehe... :)

Hari Isnin pagi, lepas pegi pasar and breakfast sama2, aku rilex2 kat depan sembang2 dgn anak2 buah dia... ada anak buah dia tu nama aiman..sgt byk ckp..hehehe letih melayan mulut dia..byk btl pertanyaan dia..tp dia comell sgt..hehe

lepas beristirehat kejap... my syg and i pegi jalan2 kejap... ronda2 kampung... aku suka pantai..so dia bawak aku pegi pantai... pantai air papan ..cantik tmpat dia...tp time tu takde org sgt and agak panas...hhuhu sempat la amik beberapa gamba..tp aku upload cikit2 dah lah hehehehe

yang ni..ermm aku geram..memang kena cubit dah dia tu..hahaha notty sgt oke...aku pnya lah posing..dia pegi amik gmba batang buluh tu..haa kena cubit pwot..padan muka..haha sengal sgt.... lepas beberapa post kat sna.... kitorg gerak balik....


Selepas tu.... kitorg gerak balik umah dulu...packing2 sume and gerak balik ke melaka sebab malam nye kul 8 aku dah kena gerak baliik kelantan...sob3 tiba lah saat sedih.... dlm kete aku rasa cam sedih sesgt nk balik dah...rasa cepat sgt masa berlalu.... huhuhu tp apa yang pasti.. aku sgt bahagia dan happy sepanjang 4 hari bersama my sayang....incik fuzi..... insyaAllah nanti kite jmpa lagi oke sayang! :*


p/s: hari2 by tgk pic kite..hari2 makin rindu~hehe muahh syg abg ketat2...

1 comment:

  1. amboi...mcd jerk..nk cikit...jom singgah blog jue......julialias.blogspot.com

    ReplyDelete

surat-surat untuk ku... hihi