Search This Blog

Oct 11, 2011

Sakit jantung....

kalau hari2 kite dok fikir sampai stress mau sakit jantung.... dok tgh buat keje tibe2 rasa macam ada org katok blakng ni ngn kayu golf.... sakit doe... jantung rasa cam kena penyet..taw x rasa dia cane?? rasa cam ada org jentik jantung ko time ko ngah hidup2 lagi... xtaw kan? aku pn xtaw... tp sakit dia tu skali ngn rasa nerbes.... rasa panic dan rasa semacam je... iskkk..macam2 btul... 

arini skali lagi aku melalu process menda ape tah tp org ramai ckp 'deja voo' .... aku rasa aku penah alami situasi tu...tp dlm mimpi..aku penah mimpikan situasi tu...dan pagi tadi ia berulang atau terjadi.... pelik!! tapi ia benar oke~ lantak ko nk caya ke x, aku je taw ape aku rasa.... hurmmm selalu sgt aku melalui detik2 'cemas' camtu.... nak kate aku ada sixth sense x bek tkt kang nti salah tafsir lak...huahuhaua tah la..mybe org lain pn ada jgk kot lalui pekara cengitu...
abaikan la ttg deja voo tu.... skrg ni aku rasa macam sumtin wrong je...cam ada je benda x bek akn berlaku.. takut oke~ bukan ape... dlm pale aku tertnya2 "ape lagi la yang tak kena?" sebab aku rasa tak sedap hati.... pastu tetiba aku rasa sebak...sebak gile2...merah mata air mata sikit lagi nk menitis.. sib bek sempat gi ladies... ermm lepas tu aku rasa cam nk luah kan je.... tapi..aku nk luahkan kat sape??? cehhh..aku luahkan dalam ni lah...mana ada manusia yang blh paham aku selain PC aku neh.... kibod ni je yang faham aku n menurut segala arahan aku untuk menaip setiap kata yang kepala otak aku ligat berfikir.... simple je... kepala aku fikir, jari aku bergerak..kibod ni appear huruf2 and ayat.... dan skrg ni.... apa yang aku taip ni sume berada dalam pale aku...~mmg la dlm pale aku, xkan lam poket aku lak.iskk~

lepas rasa sebak..aku rasa serabut plak..rasa sedih sgt sgt sgt kuasa 17 oke! .....tapi aku tak taw nape... pelik bukan? tp itu la aku.... (kuat sgt tacing nye) nk wat camne.... dah aku rasa cam ada sesuatu yang x kena dan ia memang tak indah!  adakah aku telah melakukan kesalahhan??? pelik la skrg... kite x buat salah tp last2 kita plak dipersalahkan... ada gak kes camtu...kau tahu???? ~ ko x hadapi mana ko nk tahu ~ pagi petang siang malam aku fikir camne la nk bg semuanyer berjalan ngn lancar....tp aku xleh lupa...yang manusia mampu plan je..yang menentukan tu Allah swt.... so, kalau btl la ada 'sumtin is wrong sumwhere' , apa yang perlu aku buat???? ~ arghhh tidakkk aku tak dapat bayangkan camne..dan aku tak sangup nk fkir ttg itu pun!!!!~

'when u hve great power, comes great responsibilities' well aku dah ada sikit pnya banyak great responsibilities,...tapi mana great power aku nye????? ~ ternyata ayat2 tu tak boleh digunapakai sebab yang guna ayat tu dalm komic marvel jerk!!~ duhhh.... aku sedihhhh! kalau kat umah ni sure dah nangis dah...hah? memang aku cept tacing.. jiwa aku lembut oke... iskkk ... kenapa?? mana la aku tau..dah memang camni.... dunia kite jauh berbeza... aku aku dan kau kau... tapi dunia aku adalah antara aku dan dia...tanpa dia .... camne aku nak teruskan hidup ni.. tp aku yakin... dimana ada usaha dan tawakal...disitu kite akn diuji oleh dia.... insyaAllah ...aku akn kuat utk face ujian tu... 
~okbai3~

p/s: by sayang abg oke!

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi