Search This Blog

Oct 10, 2011

2nd Anniversary - Unfinish story

It has been quite sumtimes tak update blog ni..Masa berlalu dgn cepat sedar tak sedar dah 2 tahun perkenalan kami.... 
Selama tempoh waktu tu.. banyak jgk lah perkara yang kami face... from the sweet moments till the arguments... well.. sume tu alhamdulillah dapat kami tangani dgn baik.... 

Untuk ulang tahun ke 2 ni.. byk yang aku harap dan doakan... bukan senang untuk aku bertahan dgn sesebuah hubungan before this.. sebelum ni, hubungan yang dijalin berhenti sekerat jalan je..ada yang suku jalan pn ye gak..huhu... tp tis time was different.. i felt different bout tis relationship... im determined to keep tis long lasting... 

At the st beginning of our relationship... i hve doubts that tis wont last... but.. alhamdulillah... Dia berikan aku peluang untuk merasa mencintai dan dicintai... segala keraguan terjawab baru2 ni... (yg tu nnti cite kat entry lain plak ehhee) but yet... our story isnt finish here... there's a long way to go till we can be together ~ legally hehehe...kami harus bersabar dan berusaha kearah itu... insyaAllah... 

I randomly seingat aku, our declaration date in on 15th September 2009 as we both dah stated our feeling towards eachother.. since tat day things changed... tp even masa tu.. we both blm btl2 commit sgt lagi coz yelah..havent met kan... so dont wanna hoping too much tkt nanti frust nonggeng lak hehehe.... but somehow i felt like sumthing aint complete if he'snt around... tiap kali dia busy dengan keje... jarang reply my sms or call.. rasa macam sesuatua yang tak best... it dont know ... adakah ianya disebabkan perasaan sayang dan cemburu??? well..of coz la kan~ kalau tak sayang takde nye nak jeles or risau.. huhu...but ape pn i trusted him.. like he did.... :)

My love M.I.F, 
i hope kita akan terus bersama untuk settlekan hubungan kita ni sebaik yang mungkin... saya harap...awak pn sama.... sama2 kita jaga hubungan ni... mgkin awk dah slalu dgr kata2 ni..tp bg sy, sy tak kan penah jemu untk mnyatakan yang sy sayangkan awk... sy tak kan pernah jemu untuk melahirkan perasaan sayang sy pada awak.... selain keluarga..awklah org yang paling sy sayang... (kwn2 pmpuan sy pn syg gak dorg hehe) ... when it comes to my future, there;s no joke about it.. im serious and i will be for the sake of our future... Tiada lelaki lain yang hadir dalam hidup sy selain awk yang sy sayangi.... 
Sy akui..ada kalanya sy buat awk sakit hati..sy buat awk tersinggung.. and sy taw..awk belum pulih sepenuhnye.... kesalahan sy..kesilapan sy.. semuanya adalah yg dtg dari diri sy sndiri.. dan yang baik dari sy..semuanye datang dari Allah...skali lagi sy pohon... maafkan lah sy... dan segala yang sy lakukan untuk mmbaiki balik silap sy tu ikhlas sy lakukan untuk awk.... sy hanya manusia biasa...yang sering kali melakukan kesalahan... maafkan lah sy.... my lessons is well learned.... i dont want u to go away from me... i need u..coz i love you so much! i promise that i will fix tis back ... terima kasih kerana memberi sy peluang ... terima kasih kerana mengajar sy erti sayang dan cinta yang sebenar.... terima kasih kerana hadir dalam hidup saya..... terima kasih Allah kerana mengurniakan dia (mif) padaku.... berkatilah kami.... 

Tiada apa yang aku ingin kan selain keredhaan Dia dan bersama dia dalam menjalani liku2 kehidupan diatas muka bumi Allah ini....



Last but not least.... saya sayang awak incik Fuzi Hassan.

p/s: by baru publish,dh lama draft ni.. love u n miss u sgt2 abg :*

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi