Search This Blog

Apr 3, 2011

medical check up on 1st April


It's Friday... 1st of April 2011...
no no no...tis is not april fool joke okeh... haram lah menda toh... iskk

looking back at my schedule, i have a medical appointment with my doc at 3pm... haihh so malaz..
told my mom i'm going there alone.. no need to teman lah..

malaz la plak nk nulis nie..iskkkkkk...

oke lah.. nothing serious pn with me..
jst my blood pressure still high... well.. its normal la toh
mana penah blood pressure aku normal..huhh!
"u have to be warded mimi" ..
"alah perlu ke doc? no need la..its not tat bad pn..i'll take my meds on time, i promise...xnak warded ya..pleaseeeeeeeeeeeee"
'hishhh nak mkn duit aku lagi la tu..' dlm hati ni berkata2..cewahh..siap brkata2 hatila plak..haha.
but aku tak kena warded pn..alahh bukan nye teruk sgt pn... xperlulah semua tu... (poyo jew)

balik tu my dad fetch me up and we headed to shopping mall... umi already at the mall.. (time aku pegi hospital, umi pegi shoping dulu..aku habes treatment, terus pegi kat umi.perghh lama gile nyoping huhauhaua like mother like doter..beselah tu)

ermm looking at my phone.. xde pn sms dari dia... hurmm xpelah.. mybe aku mengangu dia je bgtaw dia im going for the medic chk up.... xpelah dia xnak amik tahu pn aku tak kesah.. aku jst ringan tangan sms bgtaw dia jepn.. mybe aku dah mengangu dia...'im sorry, i didnt mean to bother u'

smpat lgi kot beli doughnut hahaha eventho doc dah advise aku jangn makan bnda2 manis, n high calories tapi aku baham gak..isk3.. biaq pi la..ubat ada kan..huahauhauhaua....

so, the moral of the story... chocolate is good for stress.. hoyeahh hoyeahh hoyeeahhhh!

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi