Search This Blog

Apr 3, 2011

blog saya ni tak best pun...


bermula dengan friendster.. pegi ke my space.. then beralih arah plak ke tagged... kemudia ke facebook... then berjinak2 dgn twitter plak.... perghh.. i bet not only me yang ada those thing...

cakap je YM, MSN, skype, or anything else... i have an account for each...
zaman ict la katakan... segalanya dihujung jari.... smuanye adbance okey...
kalo sumone tu xde mende2 tu semua..akan dicop kolot la nti...isk3.. sungguh narrow permikiran sesetgh manusia ni...
perlu ada semua itu ke untuk menjadi celik tentang persekitaran? perlu ada smua itu ke untuk seiringn dgn pembangunan skrg nie? for me..i dont think so... dalam bidang ICT ni... ada pekara yang kita dapat lakukan dgn hujung jari je.. jarijemari yang menekan2 button yang tertera simbol huruf dan no di atas sekeping papan plastik yang dinamakan keyboard... dan ada juga perkara yang kita tak boleh main tekan2 jew okeh.... (enuf mumbling, i'll jst go straight je ok hihi)

cam xde kaitan plak yng diatas dgn tajuk kan?huhu well..sape kesah?xde sape pn kesah..sbb its my own blog... aku adakan blog ni atas saranan abg aku.. abg joe.... dia slalu kot hapdate blog dia yang cool itoh "http://skezocrom.blogspot.com/" ... so diatas saranan dia..maka wujud la blog cik mimi yang tak brapa nak best sgt nie.... mula2 tu x bape nak geti sgt lah... pastu godeh pnya godeh...boleh la ke tahap ni... haihhh... nama je keje ngn salah satu syarikat ICT terkemuka..huahuahua tapi still lagi pada level amatur... hahaha oke la tu dari tak tahu pape kan?

dulu aku suke menulis... aku suke tulis dlm diary.. tiap2 tahun aku akan ada personal diary.. so segala macam pkara aku kan 'update' dlm diary aku tu... aku suka cara tu.. its a classic way.. dan ianya sgt best.... walaupun follower aku tak byk, aku tak kesah pn... xde apa2 kesan pn atas aku.... most of them is my friends yang dah lama aku kenal...so aku tak kesah kalo follower sikit ke byk ke traffic ke x traffic ke... yang pnting, aku gunakan blog ni sbgai salah satu medium bagi aku untuk menulis...xkesah la tulis pasal apa (kbykan nye pasl kisah cinta je kot..hahahha so typical kan )

tapi, seyes aku tak pandai berkata...tak pandai nak susun ayat2 cantek dan menarik untuk tatapan korang sume nk baca..(bace ke x aku tak kesah,tp kalo sudi bace n luangkan aku hargai usaha murni korang ;> ) ...... aku tak de bakat dlm penulisan ni..cume aku suke menulis dan membebel yang tahape2 tah kan..?huhuhu so aku jst tulis n tulis... bia pn benda tu kadang2 omongan kosong... mybe cara aku nak release kan tension kot.... aku tak blh nk cakp depan2, terang2 sebalik nye aku lebih suke dgn cara macam nie... tapi yelah..tulis pn tulis jgk... stiap pektan yang ditulis atau disuarakan mesti la kena pk consequences dia.... kang xpasal2 jadik bnda yang tak diingini plak....

itulah dia... yang sy nk ckp... blog sy ni tak besh pun.. takda ape2 yang menarik pn... ianya hanyalah tentang diri saya dan kehidupan saya.. yang tak best n tak menarik pn ye.... so terima kasih la pada fren yang sudi jadik follower saya ye.. tapi, saya suke baca blog2 korang yang best gile toh.... suke baca cara2 korang menulis dan sebagainya..... keep it up guys!

1 comment:

  1. Terima kasih atas informasi menarik

    ReplyDelete

surat-surat untuk ku... hihi