Search This Blog

Mar 23, 2011

Sijil Pelajaran M'sia...straight A kah?



Hi ols... arini nk ckp pasal SPM...hohoho (SPM i dahlepas lama dah oke hehe)
arini 23hb Mac 2011, tarikh result SPM di seluruh malaysia.. dan Nina... my beloved lil sis pn turut sma terlibat... she took the xam last year 2010.. aku penah tulis pasal aku ngn sibling dlm previous entry aku yang bertajuk The 3 of us so nina ni lah the only adik perempuan aku... dlm family aku kami berdua jew pmpuan... (erk ttbe plak tkuar cite sal family chart kan?adehh) xpelah.. dan ape yang aku nk bebel kat sini is pasal nina laaa.....

ermm ok... pagi tadi lebey kurang kul 11am byk kali aku call nina..tp x angkat2.. panas lak ase..geram pn ada..kite dah la concern pasal dia kan nk taw dapat baper (i kan akk ygpenyayang..ahaha) byk2 kali cube x leh gak.. bia la dulu..smbung wat keje...

Pastu umi call tanya nina dah bgtaw belum... ak ckp la belum lagi..ak tnya umi nina dpt bape..umi plak nk men teka2 ngn aku..hadoiiii umi nie... ngeeee.... xpelah..bg saspen cikit hehehe

Tetibe... adik aku nina call.. dgn suara yang amt girang.. she told me tat....... she got 8A1s hohohoh..... wat a result! i really proud of her... n i love her so much.. eventho i rarely show her tat i do love her... xnak manje kan dia sgt.. tp alhamdulillah... dia dah berjaya... moga2 masa hadapan dia cerah.. amin....

Dik.... kkak sayang kan ina sgt2.. dont let us down.... we all counting on u my dear.... our prays will be always with u..insyaALLAH.....

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi