Search This Blog

Mar 17, 2011

Hikayat merong mahawangsa


Pada 10 Mac lepas cite ni ditayangkan serentak kat cinema2 seluruh negara...
cite ni mencatatkan kutip RM2mil pada hari pertama ditayangkan... info2 ini aku dapat dari news yang aku tgk...

hurmm mmg best la kot cite tu..aku tgk yang the making of pn memang power ah..siap ada adegan flying2 lagi.. tapi malang nye dekat east coast ni tak termasuk kuantan tak ada cinema laaaa... hampeh betul... nape la dorg x buat cinema kat sini... susah doe nk tgk movie... kalo nk tgk kenanaik kl paling dekat pn kat kuantan...adoiiii....

Ermm hujung bulan ni aku nak gi KL, ada urusan sri paduka baginda yang dipertuan agong. hehehe arini aku nak book flight gi sana... book one way jelah dulu.. pastu nnti cnfirm kan balik ngn MIF tarikh nk balik...huahuahuahuahua..... tak sabar pn ada gak..tp sabo je laaa....

skg dah masuk waktu lunch hour dah..oklah.. gtg now..catch ya later.... muahhh!

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi