Search This Blog

Mar 22, 2011

Hell of a day..... huhh..


huhhhhhhh..wat a day lah today... ada je yang tak kena.. hurmm arini ari selasa..hari yang agak bz berbanding ari ahad dan hari2 yang lain.... banyak plak masalah timbul harini ... sakit dah kepala aku dok fikir pasal keje nie... hari2 fikir sal keje keje keje.... pegi keje balik keje... kat umah pn pasal keje... keje org lain ni ada ke keje cam aku nie ekk??? sumtimes i love my job... but most of the time i HATE my job ! why?? coz i had to do evrythingl.... have to handle account, sales & marketing n even admin.... huh! all in one beb~

lagi dgn target nak kena hit... dengan report.. .audit... stock inventory.. sales review.... argghhhhh kalo gaji setara ngn keje2 aku buat xpe ar gak.. ni gaji dok takat toh jew... hampehhhh!

ermm bukan aku nak complen ke ape (tp mmg dh complen pn ni kan?) , cume sumtimes aku penatttt sgt... aku ngn boss aku sme stress... kadang2 terfikir gak, sian boss aku.. kalo ak dah penat cengini... dia apatah lagi lahh... aku tgk smpai sakit2 lagi...hmm sian... aku assistant dia gk la yng kena back up...

yg HQ dgn cara HQ, yang dealer ngn cara dealer.... haizzz... so fed up and stress... workload!


headache! bila fikir pasal keje... smpai bila pn tak kan habis...

malas dah aku nak stay back kat office ni lama2... im goin home...........! ~bye2

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi