Search This Blog

Mar 28, 2011

cuti lulus ... tapi......

Mengantuknyeee... hurmmm...
semalaman aku tdo lewat... kul 4 baru tido....
lagipun nina baru sampai dari penang smlm...
xboleh nak lelap sgt....

2 mingu lepas aku dah apply leave... (time tu aku dan dia ok lagi :[ )
boss aku dah pun approve leave aku toh...
2 hari... ahad dan isnin...
3 dan 4 april....
tiket aku pn dah beli last week...
beli awl2 takut takda tiket nanti...

pendek kata semua dah siap...
cuma tunggu masa jew....
tapi................
hurrmmmm...... xtaw samada jadi atau pn tak....
sebab ada krisis....
aku dah tak tahu nak buat apa... nak fikir ape....
nak cancel kan ke or nak teruskan jgk?
aku tak tahu......
sakit kpala aku ni..... hurmmmmm.....

selagi aku blh bernafas...
aku akan mintak maaf dgn dia...
takpelah kalau kena tiap2 hari mintak maaf pn...
sebab aku ikhlas nk mtk maaf dgn dia.....
kalau kita ikhlas..knapa harus takut?

berikan kami petunjuk.....
berikan kami jalan penyelesaian.....


No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi