Search This Blog

Feb 27, 2011

Typo error!! - adoiiii lahhh

arini ari ahad..and kat klntan ahad is a weekdays... so im working la today.... time sume org ngh tdo lagi kat umah aku dah sampai office dah... adehh pnya lah malas..huhu rase cm nak MC je..hahahhaa... tp demi keje2 yg menunggu aku kat opis aku gagahkan jugak kaki ni melangkah pergi ke ofice hehehehehee....

awl pagi aku ada recieved sms dari dealer aku nama En M**** dia nak account report, tp time tu aku x balas lagi... aku terus kan ngn keje2 aku yang lain... [dlm lebih setgh jam pastu baru aku reply]

nak tahu apa yg jadi?hehehhee [cecite cecite]
begini cite nye.........

tis morning at my office, hp ku berbunyi
[kuar lagu like a G6,msg tone aku]
En.M**** : Morning miss Naz, boleh tolong check total sales untuk bulan Feb 2011?nk forecast..thanks.
[half an hour later i replied:
Me.Myself : morning2... sure blh je.. nanti syg run report dulu k..

~ samada u olls prasaan or tidak..aku dah silap taip! typor error!damnnn...
Error: 'syg' suppose is 'sy'

OMG! typo error..ape pnya mamai la aku neh smpai leh error cmtoh...adoiii tu la pdh nye terbiase taip camtoh..iskkk seb bek dealer ak tu sporting...haahhahaha... naseb baek la dealer aku toh sporting and faham...siap bahan aku lagi...siot toll ahh..malu beb!hahahahah tp xpe..aku jadikan lesson so tat i wont do the same mistakes again...hahahahahaha

Moral of the story: open ur eyes wide and focus!


signing off
[qunazryn]

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi