Search This Blog

Feb 13, 2011

musykil

segala nya amat memusykil kan bagi aku.. hampir setiap benda wat aku musykil...
prlu ke aku berperasaan camni???
kdang2 rasa cam x tenang pn ada jgk... tah lah.. sll pk nape rasa cam nie..nape sume tu camtu.. cam segala nya adalah alasan semata2..
nape aku harus rasa camni?? bukan aku x caya..cume aku takut untuk kecewa lagi...

i had enuf of suffering... been broken hearted so many times.. tis time i wanna make it succeed... i dont wanna cry for broken heart... i need sumtin tat permenent..eternaly..

i knw nothing is eternaly.. but at least..i can hold it untill i die... sumtin tat i can be happy with.. i never loved sumone like i love him... i never care sumone like i care for him... and i never trust sumone like i trusted him....

sumtimes i felt like he dont love me... im sorry honey for feeling tat way..but yeah.. sumtimes u make me feels sad... but its ok.. coz i love u damn much and i dont mind hurt..

ada 1 issue yg aku x puas hati and musykil....slh seorg kwn dia...aritu dia pegi family day with his office staffs... then ada sorg office mate dia kot.. upload pic kat fb dia... so aku view la... coz dia buat friends on friends kot..so aku boleh view pic tu... then aku add la dia.. bukan ape..saje nk tmbah kenalan..bukan ada mksd lain pn.... then harini.. aku onlinebalik... mmg pmpuan tu x approve aku... aku pn x taw nape... tp mls la nk pk sgt..sbb yelah...aku paham...fb dia..itu hak dia nk approve aku or tak... then aku tgk.. picture2 dia yang kat pd tu pn dah xde..i mean mybe dia dah pvte kan tuk frens only.... ermmm so aku ase cam musykil.... kalo nk diikutkan...dia toh bukan la pemes sgt ramai org nk add dia... so nape dia x approve?? ada pape ke yg mnyebab kan dia xnak approve??? hurmmm tah la... aku dah penat la... aku penat ngn sume pkara mcm nie...

atau....ini semua just perasaan aku..emosi aku je??? ermm xtaw nk ckp ape...
mybe aku terlalu sygkan dia...smpai aku jadi camni...
aku cume nak dia taw... yang aku sayang dia..tu je...

~ qu nazryn ~

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi