Search This Blog

Feb 17, 2011

maaf ku tersalah sangka

Assalamualaikum...
pagi yang indah lagi nyaman...angin sepoi2 bahasa... x cerah sgt x mendung... memang sedang elok....
semalaman aku sendirian memikirkan tntang si dia... yang jaoh... kerinduan yang semakin menebal sering kali membuat aku mengalirkan air mata.... ingin sekali aku berada disamping dia... tapi apa daya aku.... hanya mampu menunggu bila tiba masa nya itu..insyaAllah...

2-3 hari ni dia agak busy dgn keje2 dia... kadang2 timbul rasa syak terhadap dia.... maklum la..cemburu, wisau tentang dia...sume ada... mana x nye..dia jela insan kesayangan ku yg aku ada oke?uhuhuhuhu..... nk dijadikan cite.. ari maulud tu.. dia bz sgt smpai balik lewat pagi... hahaha aku ape lgi..melenting la.. ckp xkan xleh sms 1 msg pn.. huhuhu tp yelah..kalo time ngah busy, kadang2 mmg hp pn kite x pandang... huhu last2 malam tu dia reply balik sms aku... actly aku belom tdo lagi..tp saje wat2 tdo and x reply sms dia.... hahhaha (rasa cam nk bls tp degil nye pasal aku xblas pn) hurmmm.... aku ni mmg degil.. tp sedegil2 aku ni...tetap kalah pd dia..haihh... aku reply jgk laa... tapi..tup2 dia lak yg senyap...adoiiiii gerammm nye... dah tdi ok dah mood..pastu dia snyap plak .... tp aku taw msti dia dah tdo...tngu aku x balas2 sms dia..tertido la toh....huhuhu skali ag aku tdo ngn ase cam geram..nk cubit2 je dia tu rasa....eeeee seb bek jao..lau dekat..mmg dah kena cubit2 ngn aku dah...iskkk....

esoknye pagi(means mlm smlm la)... sll nya aku akn wish morning tp pagi tu aku tak wish pn...tp dia tetap send sms wish aku good morning...aduhhh cair japs..adehhh... aku tak reply..tp tgh ari kit baru aku reply... hohoho.... then sehari suntuk aku tak msg dia... smlm aku balik keje lewat jgk kot... aku ada sms dia..ckp aku dah balik (mmg tiap2 ari aku bgtaw dia bila aku dahbalik) tgk dia xde reply..xpelah..mybe dia sibok wat keje... aku teruskan rutin aku cam bese..mandi, smyg masak... then...jeng jeng jeng.... lebey kurang kul 9 malam dia sms aku.... wahh berbunga jap ase hati...tah nape... ati aku gembira skali lau dpat sms or call dari dia.... senyum ku sendiri :)
dia bz..ada meeting..dpt sms aku kejap je..tp xpe.. tu pn aku dah hargai...at least dia ada msg aku kan.... wlaupn 2msg ke.. time sms tu..aku still wat2 cam dingin je reply sms dia... bukan ape..niat nye nk majuk..adehh tp cam x menjadi lak...adoiii my syg ni hati kering ke ape?huhuhu tp xpelah.... redha jew la.... huhu

pagi ni, 17.02.2011 aku login fb cam sedia kala...pepagi lagi aku dah wish dia morning... dia reply :) , then bila aku login fb, aku tgk page dia..then aku tgk page kawan dia nama Zul***** tgk ada sebut nama poji..so aku view la.. huhuuhu aku bace... kwn2 dia sume dok merungurt sebb keje banyak.... yg dpt aku copy paste...

dorg dok bising sbb keje byk..tiap2 ari balik pagi... huhuhu aku bace je la..then, bila aku cursor lagi bawah.... tgk ada sumone mention nama my incek fuzi..............


huhuhuhu tetiba rasa cam besalah sgt..uwaaaaaaaaaaaaa aku dah salah sngka kat dia... huhu maafkan by abg...by x niat pn.... baru skrg by faham yang abg sibuk tntang pilihanraya kat merlimau tu... huhuhu smpai kan hari2 balik pagi... by mintak maaf...sbb pk yg bukan2....
by taw abg seorg yang hardworking man..huhu walaupape pn... kalo blh... sekurang2 nye send 1 sms pn dah ok..ckp abg balik lewat..then xpelah..by dah taw la kalo camtu huhuhu....
sume gara2 pilihanraya tuh la...iskkk sian syg...tu blm lagi abg yang masuk bertanding.hahaha kalo abg yg bertanding..jawab nye mmg kena tngal sorg2 la by...huhauhaua tp xpe..kalo abg masuk calon....by akn undi abg... undi sms..hahahahhaa

suppose awal bulan 3 ni aku jmpa my incek fuzi tu.... insyaAllah..harap2 sempat la jmpa and cuti dia approve laa ...harap sgt..huhuhu

rasa rindu plak kat dia skg ni...rindu sgt2..... hurmmm by rindu abg.... ;(


signing off
~qunazryn~

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi