Search This Blog

Feb 16, 2011

jangan terlalu mengharap



Lumrah sebagai seorg manusia kite sll mengharapkan sesuatu yg kadangkala kite xleh dpt or xdpt sepnuh nye... puas kita mengharap kan sumtin yg x kunjung tiba...
dlm kehidupanku... semuanya adalah harapan... berharap untuk mengubah mada depan.. berharap untuk lebih bahagia..berharap untk dikurniakan kesihatan yg baek dan juga berharap untuk bersama org yg tersayang.. dan berharap untuk tidak ditmpa malang dan sbg nya....
xsume apa ygkita nak kita akn dpt... ada kala nya kita kena berusaha lebih dari yg biasa untuk nya... jadi..bila kita dah berusaha lebih daripada biasa....and if at the end of the day, we failed... how are we suppose to accept the fate? coz we alrdy hoping to much for it....sum ppl can said they're done hoping..but the truth is as long as we're living in tis world... we will keep on hoping and aspecting for sumtin tat we want..

i didnt xpect much from anyone...but sumtimes its hurt when it has to be u tat do everything...thre's no 2 way action taken.... its all on me.... its me tat keeping the thing's straight...its me tat making things ok...and its all on me to surrender.... im not an angel tat can be perfect and understand all.... im just a human... tat sumtimes have my own desire...

I think i've done my best for the person tat i love... but last nite... i was very2 upset...! feels like im not important at all... i've been waiting for him...from P.M to A.M but not even a single sms i rcvd.... I tak berharap dia nak msg dgn i twentyforseven but at least reply me 1 sms pn dah ok.... xde la im worried or pk yang bukan2... i was so stress...and upset... tapi i tak dapat nk luahkan n ckap kat dia.... sbb i masih lagi nk jaga hati dia..... i tak nak..dia fkir i x faham dia...i cuba n akan cube untuk faham dia...tp, i terpaksa korbankan perasaan i.... btl la org kata...kadangkala..cinta ni boleh memusnahkan dri sndiri sbb kita sangup lalukan and lalui apa saja untuk org yg kita sayang tu....

But its okay lah.... i'll keep on standing no matter wat hapen... im doing this coz aku btl2 syangkan dia.... n if i cud..i want to do the best for him..even i have to sacrifice myself... coz he's the only one i have.....

to my incik fuzi, by always luv u...

~signing off~
-qunazryn-



No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi