Search This Blog

Jan 12, 2011

Simple jek

ermm arini sakit kpla aku datang lagi... bagai dicucuk2..iskk sempat gak la stitik dua darah menitis huhuhu... xpe..ubat ada..mkn jew la...

sib bek cerah je arini xde nk ujan cam slalu... aku pn arini datang opis ngn motor aku jew...

bcakap pasal motor ni... ramai la gak yg tnya aku nape x beli kete lagi... adik2..termasuk my sayang pn ada tnya gak... ermm bukan xnak..tp sebb aku x de lesen lagi..huhu... bila nk gi wat lesen?umi sll tanya camtoh... actly bukan x nak gi buat...tp aku cam MALAS sgt nak gi tempat2 gitu...

aku xsuke la kalo kena gi wat sumtin yg official.... aku jadi panic.... ermmm bukan aku x mampu nk beli kete pn... tp aku lebih suke bwk motor.... senang tuk aku nak gi mana2 ngn cepat.... xkesah la apa org nak ckp pn... bukan dorg yang bayar duit minyak pn...

mmg teringin nk ada kete sndiri... tp aku ni cam low profile je... motor lagi senang..nk gi mana2... tp yelah..time nk gi shoping..nak2 plak shoping byk barang..mmg kete lagi conveneance...hehehe tapi aku boleh paw kete abah aku ape..hehehe....

haihh tgk la..kalo dah sampai seru aku beli kete..nti aku beli jew la.... ermm kete tu mmg penting... tp dah aku suke motor,,,huhuhuhuhu

nanti bila aku ada rezeki... aku teringin sgt nak ada superbike sndiri... huhu stakat ni mampu pakai LC135 jewk...tp ngn motor tu la aku gi mana..gi keje...gi pasar..even gi jalan2 pusing2 1 kb nie..hehehehehe

org blh ckp ape yg dorg nak n dorg pk...tp yg berada dlm kasut nye ialah AKU sendiri..... xkesah ape korang ckp..janji aku ngn cara aku.... kalo korang rasa naik motor ni low class.... tepuk dada tnya hati dan iman..korang ada kete tu untuk ape selain keperluan? untuk bermegah2 ke??? well... u own ur thoughts...


~ the mym ~

No comments:

Post a Comment

surat-surat untuk ku... hihi